Brukte Båter

Bolton 330 Cruiser

Ønsker du hjelp ved salg eller kjøp av bruktbåt? Vi tilbyr markedets beste betingelser for formidling av brukte båter. Båtkonsulenten har lang erfaring i salg, verdifastsettelse og vurdering av brukte båter. Vi har overvåket båtmarkedet siden 1986, og har hatt utallige salgs og verdivurderinger. I tillegg bruker vi de samme dataene og beregningene som mange forsikringsselskaper gjør for å fastsette korrekt verdi på båten din.

Vår reparasjon og service avdeling bistår også med god erfaring og faglig tyngde når det gjelder korrekt verdifastsettelse.

Dette, sammen med en lang rekke samarbeidspartnere i inn og utland, markedets beste betingelser for salg og vurdering av brukte båter, mange svært fornøyde båtselgere og nye eiere:-)  og lang erfaring bør gjøre oss til ditt førstevalg når du skal velge megler til å forestå salget av din båt.

Har du ønsker om en spesiell båt – har vi den mest sannsynlig i våre lister – ta kontakt snarest for å få levert din drømmebåt.

Her kan du se noen av de båtene vi har til salgs i øyeblikket.

Nedenfor finner du våre vilkår, opplysningsskjema og formidlingsavtale. Last ned, fyll ut og returner det til oss, Skulle du ha noen spørsmål, er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelig alle dager 0800 – 2100

Formidlingsavtale

Vilkår

Opplysningsskjema bruktbåt